Bellen met Rijschool Harry KleinJan

Persoonlijk

Jij staat centraal.

Niemand is gelijk, daarom worden de rijlessen afgestemd op jouw niveau en tempo. De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek (ontwikkeld door het CBR) waar een opleidingsboek de rode draad in jouw rijopleiding is.

Door middel van modules op verschillende niveaus leer je in jouw tempo de stap naar veilig en zelfstandig auto rijden. Meer hierover is te lezen onder het ‘kopje’ rijles keuze. In welk tempo dat kan is afhankelijk van hoe jij omgaat met de auto, hoeveel verkeerskennis en verkeersinzicht jij al bezit.

Je begrijpt dat iemand die al een trekker-rijbewijs bezit meer feeling met een voertuig heeft en al de nodige verkeerskennis en inzicht heeft, minder lessen nodig heeft dan iemand die nog nooit achter het stuur heeft plaats genomen.

Tijdens jouw rijles rijdt er geen andere leerling met je mee. Je hebt een vaste instructeur en lest in dezelfde auto tot je examen hebt gedaan.

Wij gaan zorgvuldig om met jullie persoonsgegevens zoals de wet AVG dat voorschrijft. Wanneer je je aanmeldt om te beginnen met rijlessen dan ga je akkoord met deze privacy verklaring.

Persoonlijk

Jij staat centraal

Niemand is gelijk, daarom worden de rijlessen afgestemd op jouw niveau en tempo. De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek (ontwikkeld door het CBR) waar een opleidingsboek de rode draad in jouw rijopleiding is.

Compleet

Alles goed geregeld

Bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan, wij zorgen ervoor dat je rijopleiding van A tot Z geregeld is. Dit houdt onder meer in dat we voor jouw iTheorie en examens aanvragen, maar ook dat alles naar jouw wens is ingevuld.

Professioneel

Hoog slagingspercentage!

Met ons hoge slagingspercentage durven we je te garanderen dat je bij ons kunt slagen. We doen ons uiterste best om van jou een veilige bestuurder te maken. Klik hieronder om meer over ons en onze punten te lezen.

Wat onze leerlingen zeggen

Bedankt voor de leuke leerzame lessen. Echt een super autorijschool!

- Arnoud Spoolder

Harry bedankt voor de leerzame lessen. De sfeer in de auto was altijd goed, en altijd op tijd.

- Vincent Müller

Fijne rijschool die je veel leert, gezellig les geeft. Daarom ben ik in de eerste keer geslaagd.

- Ezra Pekkeriet

Rivalda super bedankt voor de leerzame lessen. Het was gezellig. Ik ben ook mooi in de 1 keer geslaagd!

- Brenda Tempert