Bellen met Rijschool Harry KleinJan

Compleet

Bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan.

Een volledige theorieopleiding:

Je ontvangt bij de eerste rijles een inlogcode van iTheorie, om je theorie te leren. iTheorie is zo opgebouwd dat je dit zelfstandig kunt leren en theorie-examen kunt doen. Ook bieden wij theorieles aan, individueel en klassikaal, meer info onder het ‘kopje’ rijles keuze.

Een goed opgebouwde rijopleiding:

Bij de eerste rijles ontvang je ook een opleidingsboek, daarin zit een medische verklaring. Dit zijn een aantal medische vragen die je moet beantwoorden. Mocht er iets aan de hand zijn dan wordt daar direct actie op ondernomen zodat het de rijopleiding niet vertraagt. De lesstof wordt getoetst door de rijschool na elke module en door het CBR, als je de TussenTijdse Toets en het examen gaat doen.

Een complete rijschool:

Mocht je rijles willen of nodig hebben in een automaat dan hoef je niet over te stappen naar een andere rijschool. Als enige rijschool in de gemeente hebben wij een automaat. Deze auto is aangepast om ook bijvoorbeeld les te kunnen geven aan iemand die met één hand een auto kan besturen.

Gecertificeerde en geschoolde instructeurs:

Wij hebben speciale cursussen gevolgd om les te geven aan personen die een aanpassing aan de auto nodig hebben, om te mogen auto rijden. Tevens zijn wij geschoold in het lesgeven aan mensen met een autistisch spectrumstoornis of die ADHD/ADD hebben. Vraag gerust naar onze instructiebevoegdheid.

 

Persoonlijk

Jij staat centraal

Niemand is gelijk, daarom worden de rijlessen afgestemd op jouw niveau en tempo. De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek (ontwikkeld door het CBR) waar een opleidingsboek de rode draad in jouw rijopleiding is.

Compleet

Alles goed geregeld

Bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan, wij zorgen ervoor dat je rijopleiding van A tot Z geregeld is. Dit houdt onder meer in dat we voor jouw iTheorie en examens aanvragen, maar ook dat alles naar jouw wens is ingevuld.

Professioneel

Hoog slagingspercentage!

Met ons hoge slagingspercentage durven we je te garanderen dat je bij ons kunt slagen. We doen ons uiterste best om van jou een veilige bestuurder te maken. Klik hieronder om meer over ons en onze punten te lezen.

Wat onze leerlingen zeggen

Bedankt voor de leuke leerzame lessen. Echt een super autorijschool!

- Arnoud Spoolder

Harry bedankt voor de leerzame lessen. De sfeer in de auto was altijd goed, en altijd op tijd.

- Vincent Müller

Fijne rijschool die je veel leert, gezellig les geeft. Daarom ben ik in de eerste keer geslaagd.

- Ezra Pekkeriet

Rivalda super bedankt voor de leerzame lessen. Het was gezellig. Ik ben ook mooi in de 1 keer geslaagd!

- Brenda Tempert