Bellen met Rijschool Harry KleinJan

Theorie

Theorie, tegenwoordig online.

Sinds 1 oktober 2011 werken wij samen met iTheorie. iTheorie is zo helder en duidelijk opgezet dat je wel moet slagen! Via de button op de home pagina kom je gelijk op de site van iTheorie. Je ontvangt bij de eerste les een inlogcode waarmee je kunt inloggen. De rijschool kan je vorderingen volgen en helpen waar nodig!

De opleiding bestaat uit 26 hoofdstukken die afgesloten worden met een toets. Zo doorloop je alle hoofdstukken en kun je steeds meer examens maken en oefenen. Er staan 100 examens tot je beschikking met gevaarherkenning en kennisvragen. Heb je een rijlespakket dan reserveert de rijschool een examen bij het CBR. Bij lossen lessen kan dat in overleg.

Vanaf 1 november 2019 bestaat het theorie-examen niet uit 2 maar 3 examenonderdelen, nl gevaarherkenning, kennis en inzicht.  Kennisvragen: 12 vragen waarvan er 10 goed beantwoord moeten worden, inzichtvragen: 28 vragen waarvan er 25 goed beantwoord moeten zijn, gevaarherkenning: 25 vragen waarvan er 13 goed beantwoord moeten zijn. (ongewijzigd). Het uitslagformulier wordt aangepast, en laten de examenonderdelen zien die de kandidaat beheerst.

Er kan eventueel bij mensen met dyslexie of moeilijk lerende kandidaten een individueel theorie-examen via de rijschool gereserveerd worden. De kosten hiervoor kun je vinden bij ‘tarieven’.

Persoonlijk

Jij staat centraal

Niemand is gelijk, daarom worden de rijlessen afgestemd op jouw niveau en tempo. De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek (ontwikkeld door het CBR) waar een opleidingsboek de rode draad in jouw rijopleiding is.

Compleet

Alles goed geregeld

Bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan, wij zorgen ervoor dat je rijopleiding van A tot Z geregeld is. Dit houdt onder meer in dat we voor jouw iTheorie en examens aanvragen, maar ook dat alles naar jouw wens is ingevuld.

Professioneel

Hoog slagingspercentage!

Met ons hoge slagingspercentage durven we je te garanderen dat je bij ons kunt slagen. We doen ons uiterste best om van jou een veilige bestuurder te maken. Klik hieronder om meer over ons en onze punten te lezen.

Wat onze leerlingen zeggen

Bedankt voor de leuke leerzame lessen. Echt een super autorijschool!

- Arnoud Spoolder

Harry bedankt voor de leerzame lessen. De sfeer in de auto was altijd goed, en altijd op tijd.

- Vincent Müller

Fijne rijschool die je veel leert, gezellig les geeft. Daarom ben ik in de eerste keer geslaagd.

- Ezra Pekkeriet

Rivalda super bedankt voor de leerzame lessen. Het was gezellig. Ik ben ook mooi in de 1 keer geslaagd!

- Brenda Tempert