Bellen met Rijschool Harry KleinJan

Rijopleiding in Stappen

Je Rijopleiding in Stappen

Wij geven rijles aan de hand van de Rijopleiding in Stappen (RIS). Dit is een opleidingsmethode ontwikkeld door het CBR. De RIS gaat door middel van huiswerkopdrachten en het aanleren van scripts de lesstof door, tot de stap naar zelfstandig en veilig auto rijden. Hiervoor ontvang je bij de eerste rijles het opleidingsboek waar ook alle vorderingen worden bijgehouden. Deze neem je mee naar huis zodat ook je ouders mee kunnen kijken hoe de opleiding verloopt.

Op tweederde van de rijopleiding ga je de TussenTijdse Toets (TTT) bij het CBR doen. Dit is een soort proefexamen waarin je vrijstelling kunt verdienen als je de technische vragen over de auto voldoende beantwoordt en 2 bijzondere verrichtingen op een veilige en zelfstandige manier uitvoert. Ook heb je dan al eens kennis gemaakt met het CBR, je weet dan wat je met het examen (die enkele weken later plaats vindt) kunt verwachten!

Persoonlijk

Jij staat centraal

Niemand is gelijk, daarom worden de rijlessen afgestemd op jouw niveau en tempo. De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek (ontwikkeld door het CBR) waar een opleidingsboek de rode draad in jouw rijopleiding is.

Compleet

Alles goed geregeld

Bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan, wij zorgen ervoor dat je rijopleiding van A tot Z geregeld is. Dit houdt onder meer in dat we voor jouw iTheorie en examens aanvragen, maar ook dat alles naar jouw wens is ingevuld.

Professioneel

Hoog slagingspercentage!

Met ons hoge slagingspercentage durven we je te garanderen dat je bij ons kunt slagen. We doen ons uiterste best om van jou een veilige bestuurder te maken. Klik hieronder om meer over ons en onze punten te lezen.

Wat onze leerlingen zeggen

Bedankt voor de leuke leerzame lessen. Echt een super autorijschool!

- Arnoud Spoolder

Harry bedankt voor de leerzame lessen. De sfeer in de auto was altijd goed, en altijd op tijd.

- Vincent Müller

Fijne rijschool die je veel leert, gezellig les geeft. Daarom ben ik in de eerste keer geslaagd.

- Ezra Pekkeriet

Rivalda super bedankt voor de leerzame lessen. Het was gezellig. Ik ben ook mooi in de 1 keer geslaagd!

- Brenda Tempert