Bellen met Rijschool Harry KleinJan

Automaat

Rijles in een automaat.

Onze automaat is een Daihatsu Sirion 2. Deze rookvrije automaat is overzichtelijk en ruim. Voorzien van stuurbekrachtiging en airco. Wanneer iemand een beperking heeft, lichamelijk of geestelijk dan kan een automaat uitkomst bieden.

Onze automaat is aangepast voor mensen die een functie beperking in één van de armen of handen heeft, zo is het toch mogelijk om te leren auto rijden!

Het is een wat hoger model auto die het geschikt maakt om ook rijles te geven aan mensen op leeftijd. Vaak komen mensen bij ons terecht via het CBR. Mensen die na het 70ste jaar medisch zijn bevonden moeten naar het CBR voor een rijtest. In eigen auto wordt dan samen met een deskundige van het CBR gekeken of het nog verkeersveilig is. Zo niet dan kunt u rijlessen volgen, mogelijk biedt een automaat uitkomst!

De kosten voor een rijles zijn op aanvraag en is afhankelijk waar u woont.

Persoonlijk

Jij staat centraal

Niemand is gelijk, daarom worden de rijlessen afgestemd op jouw niveau en tempo. De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek (ontwikkeld door het CBR) waar een opleidingsboek de rode draad in jouw rijopleiding is.

Compleet

Alles goed geregeld

Bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan, wij zorgen ervoor dat je rijopleiding van A tot Z geregeld is. Dit houdt onder meer in dat we voor jouw iTheorie en examens aanvragen, maar ook dat alles naar jouw wens is ingevuld.

Professioneel

Hoog slagingspercentage!

Met ons hoge slagingspercentage durven we je te garanderen dat je bij ons kunt slagen. We doen ons uiterste best om van jou een veilige bestuurder te maken. Klik hieronder om meer over ons en onze punten te lezen.

Wat onze leerlingen zeggen

Bedankt voor de leuke leerzame lessen. Echt een super autorijschool!

- Arnoud Spoolder

Harry bedankt voor de leerzame lessen. De sfeer in de auto was altijd goed, en altijd op tijd.

- Vincent Müller

Fijne rijschool die je veel leert, gezellig les geeft. Daarom ben ik in de eerste keer geslaagd.

- Ezra Pekkeriet

Rivalda super bedankt voor de leerzame lessen. Het was gezellig. Ik ben ook mooi in de 1 keer geslaagd!

- Brenda Tempert