Bellen met Rijschool Harry KleinJan

Even voorstellen

Wie zijn wij?

Harry is in 1986 begonnen met het geven van rijles bij autorijschool Henk Slettenhaar. Samen met Henk Slettenhaar zijn ze in 1998 een vof (samenwerkingsovereenkomst) aangegaan. Na 5 jaar ging Henk Slettenhaar met pensioen, en stopte met het geven van rijles. Harry ging verder en veranderde de naam in autorijschool Harry KleinJan. In 2003 is Rivalda ook begonnen met het geven van rijles. Autorijschool Harry KleinJan is gevestigd in Nijverdal

Rivalda is gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met een autistisch spectrum syndroom en faalangst. Harry en Rivalda zijn ook gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen die aanpassingen nodig hebben om te rijden.

Wij zijn aangesloten bij belangenvereniging “Stichting Rijschool Belang”. Dit is een belangenvereniging die voor de rijschool en jou de belangen behartigt.

                                                                                                                Stichting Rijschool Belang

 

Met onze slogan ‘De weg naar kwaliteit’ bedoelen wij: les geven op een ontspannen manier in een gezellige sfeer, zodat je op een zo vlot mogelijk manier in zo min mogelijk lessen, in één keer slaagt voor je rijbewijs.

Goede digitale theorielessen, vakbekwame instructeurs en solide auto’s resulteren in een hoog slagingspercentage. Ons slagingspercentage over het jaar 2019 was 80% eerst geslaagden. Ga voor de meest actuele slagingspercentages naar: www.rijschoolzoeker.nl

Kortom: met autorijschool Harry KleinJan neem je ”De weg naar kwaliteit”!

Persoonlijk

Jij staat centraal

Niemand is gelijk, daarom worden de rijlessen afgestemd op jouw niveau en tempo. De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek (ontwikkeld door het CBR) waar een opleidingsboek de rode draad in jouw rijopleiding is.

Compleet

Alles goed geregeld

Bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan, wij zorgen ervoor dat je rijopleiding van A tot Z geregeld is. Dit houdt onder meer in dat we voor jouw iTheorie en examens aanvragen, maar ook dat alles naar jouw wens is ingevuld.

Professioneel

Hoog slagingspercentage!

Met ons hoge slagingspercentage durven we je te garanderen dat je bij ons kunt slagen. We doen ons uiterste best om van jou een veilige bestuurder te maken. Klik hieronder om meer over ons en onze punten te lezen.

Wat onze leerlingen zeggen

Bedankt voor de leuke leerzame lessen. Echt een super autorijschool!

- Arnoud Spoolder

Harry bedankt voor de leerzame lessen. De sfeer in de auto was altijd goed, en altijd op tijd.

- Vincent Müller

Fijne rijschool die je veel leert, gezellig les geeft. Daarom ben ik in de eerste keer geslaagd.

- Ezra Pekkeriet

Rivalda super bedankt voor de leerzame lessen. Het was gezellig. Ik ben ook mooi in de 1 keer geslaagd!

- Brenda Tempert