Bellen met Rijschool Harry KleinJan

Theorie

Theorie, tegenwoordig online.

Sinds 1 oktober 2011 werken wij samen met iTheorie. iTheorie is zo helder en duidelijk opgezet dat je wel moet slagen! Via de button op de home pagina kom je gelijk op de site van iTheorie. Je ontvangt bij de eerste les een inlogcode waarmee je kunt inloggen. De rijschool kan je vorderingen volgen en helpen waar nodig!

De opleiding bestaat uit 26 hoofdstukken die afgesloten worden met een toets. Zo doorloop je alle hoofdstukken en kun je steeds meer examens maken en oefenen. Er staan 100 examens tot je beschikking met gevaarherkenning en kennisvragen. Heb je een rijlespakket dan reserveert de rijschool een examen bij het CBR. Bij lossen lessen kan dat in overleg.

Mocht je toch moeite hebben om de theorie te leren dan kan theorieles gevolgd worden. Vaak individueel en soms als er meerdere mensen moeite hebben, klassikaal. Op het moment zijn wij begonnen met een 12 wekelijkse theoriecursus.

De kosten hiervoor bedragen € 60.- of € 5.- per avond. Aanmelden hiervoor is verplicht omdat er les wordt gegeven aan maximaal 5 personen, zodat iedereen genoeg en ruimvoldoende de aandacht krijgt.

Er kan eventueel bij mensen met dyslexie of moeilijk lerende kandidaten een individueel theorie-examen via de rijschool gereserveerd worden. De kosten hiervoor kun je vinden bij ‘tarieven’.

Persoonlijk

Jij staat centraal

Niemand is gelijk, daarom worden de rijlessen afgestemd op jouw niveau en tempo. De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek (ontwikkeld door het CBR) waar een opleidingsboek de rode draad in jouw rijopleiding is.

Compleet

Alles goed geregeld

Bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan, wij zorgen ervoor dat je rijopleiding van A tot Z geregeld is. Dit houdt onder meer in dat we voor jouw iTheorie en examens aanvragen, maar ook dat alles naar jouw wens is ingevuld.

Professioneel

Hoog slagingspercentage!

Met ons hoge slagingspercentage durven we je te garanderen dat je bij ons kunt slagen. We doen ons uiterste best om van jou een veilige bestuurder te maken. Klik hieronder om meer over ons en onze punten te lezen.

Wat onze leerlingen zeggen

Bedankt voor de leuke leerzame lessen. Echt een super autorijschool!

- Jeanine de Roo

Harry bedankt voor de leerzame lessen. De sfeer in de auto was altijd goed, en altijd op tijd.

- Luuk Huiskes

Fijne rijschool die je veel leert, gezellig les geeft. Daarom ben ik in de eerste keer geslaagd.

- Charnel Mollink

Rivalda super bedankt voor de leerzame lessen. Het was gezellig. Ik ben ook mooi in de 1 keer geslaagd!

- Stephan Letink